Selamat Berkunjung Kawan-Kawan....

Papan Tulis

Monday, 1 August 2011

LIMITED EDITION 1.0 : Contest Senyuman Anda Paling Seksi 2011?...





Buat pertama kalinya dalam sejarah....
akan diumumkan oleh saya  selaku  OFFICIALLY ORGANIZER....
(DUNIA DALAM JAKET)
menganjurkan

"LIMITED EDITION 1.0 : CONTEST SENYUMAN ANDA PALING SEKSI? OMG!"

Sertai contest ini dengan bakat keriangan senyuman anda yang tiada tandingannya itu....
Peluang untuk anda beraksi dengan berimaginasikan senyuman anda yang paling seksi mengikut cara anda sendiri...BEBAS!hehe...

Caranya....?

     1)  Postkan satu Entry Senyuman Anda Yang Paling Seksi...        
 ( akan dinilai oleh Panel Juri Profesional) Chaiyokk..hehe

2) Setiap peserta boleh postkan 3 keping gambar, namun satu je akan dikira untuk pemenang... 
( Pilih aksi yang paling anda suka ok...)
.
3) Terbuka kepada semua bloggers pompuan atau lelaki yang sangat sporting...

Syarat Penyertaan

1) Follow blog saya ( Dunia Dalam Jaket)

  2) After that, korang wajib letak Banner ni



(Amboi Banner pun ala2 International Contest plak huhu)


3)  Buat Satu Entry Berjudul...
LIMITED EDITION CONTEST 1.0 : SENYUMAN ANDA PALING SEKSI?
After that, Then linkkan post anda ke entry ini ..korang bley sertakan dengan gambar senyuman anda yang paling seksi..korang juga boleh menghantar maksimum 3 keping gambar, tapi saya akan pilih 1 yang terbaik ok.... =) jangan lupa anta link anda dekat bahagian comment yup...!

4) Korang di alu-alukan untuk berceloteh sedikit tentang blog anda berkisar tentang apa... (ayat pendek2 je pun xpe...) Aiman xkisah....=)

5) Korang jugak bley share pendapat atau penambahbaikan yang perlu saya pertingkatkan lagi mengenai mutu blog DuniaDalamJaket ni ok...


6) Anda boleh tag entri ni...


7) Da siap? korang boleh letakkan link anda pada entri ni
(Jangan letak merata-rata tau, nnt saya susah nak check huhu....)


Itu sahaja syaratnya...mudahkan kawan-kawan?


JOM JOIN SEKARANG! kerana....Disebabkan ini adalah LIMITED EDITION CONTEST..Hadiah yang menanti korang SANGAT istimewa khas dari Bandar Ho Chi Minh, Vietnam... Tungguu... (đảm bảo thành công- Good Luck )


Contest ini akan berlangsung sehingga 1 OGOS 2011
Tepat pukul 12.00 Tengah Malam
JOIN NOW!! 
      
 Tertakluk kepada terma dan syarat





45 Pencetus Idea:

Cik Eka said...

tggu eka cari..huhu

kalau buat senyuman paling menawan okey gak kan..takde terikat sangat nak seksi..hehehe

Che Sayzzuwan said...

Seksi means tarikan...mybe pd org yg menawan itulah yang seksi....betul?hehe

Cocoe Cinta Grafi said...

haha~ waaaa. excited nak join~ kot-kot dapat sangkut senyuman tak seksi sangat nih. hahha.. tqs syazzuwan .:D

Che Sayzzuwan said...

hehe share with ur fwens too ea coco...semoga berjaya...hehe

Myra Jay said...

Wowww menarik nie..
jap nak kena godek gmbaq la camnie :)

Che Sayzzuwan said...

=P gudluck...t share this post wif ur fwen ea..

HasrulHassan [HH] said...

Salam. Terima kasih kerana jemput saya.

iLa VaNiLLa said...

byk yg seksi dan menggoda niyh.. ! har3.. tgu taw........ har3..


p/s:sbnrnyew tak seksi mana, manis ada.. kui3

cik tikah said...

thanks inite cik tikah. insyaAllah cik tikah join yer ;)

iLa VaNiLLa said...

ila join... org pertama???? klu cm tu kne bg spesel niyh.. har3.. kidding..

http://vanillasynus.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html

cik najihah said...

thanks invite..
insyaAllah sy join ye..
btw nak kene cari gambar juge ni :)

Dila Darussalam :) said...

Dilaa nk join :D
ni linknyaa :
http://dilahiguain.blogspot.com/2011/07/limited-edition-contest-10-senyuman.html

mRs.Lea said...

join :)
http://everythinginsidemyheart.blogspot.com/2011/07/limited-edition-contest-10-senyuman.html

❤adek kecik❤ said...

join..
http://armalchentaputera.blogspot.ocm

#ciksuzlin said...

joined!:]

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html

TQ.

diya said...

thanks invite .

seksi takde, senyum mcm tak ikhlas adelahh. haha.

lambat lgi kan contest tamat, tgoklah nnti kalau ade yg terseksi pulak. hehehheee

Hans said...

hehehehehehe
aku senyum tak seksi lah
ekekekekke

Apabila Berniaga

Che Sayzzuwan said...

haha just for fun je bro..hehe

Mrs.Yie said...

insyaallah akak join kalau berkesempatan balik dari lawatan nanti.. :)

ismahrasyidahmansor said...

nak join..
jap selongkar gambar....

~bUih-bUih ciNta~ said...

nak join...tapi confuse..xjmpa button follow..adushh~~

Che Sayzzuwan said...

mybe u pg dekat dashboard k..=)

PeRmAtA bIrU said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/limited-edition-contest-10-senyuman.html

dah join...:)

Aien Ein said...

http://einmerukawaiine.blogspot.com/2011/07/limited-edition-contest-10-senyuman.html

da join ^_^
btw nice contest you got here.. Good job!

ara said...

ara joinn
ara join..


http://arasimatasepet.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html

ara said...

ara joinn
ara join..


http://arasimatasepet.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html

mocha zaerna said...

http://tecikismebaby.blogspot.com/2011/07/limited-edition-contest-10-senyuman.html

ERNA NAK JOIN JUGAK , :)

Cocoe Cinta Grafi said...

http://yuannienoona.blogspot.com/2011/07/limited-edition-contest-10-senyuman.html

et said...

salam..wah best ni..kena join...
senyummm

cikja said...

hehe .
syazwan. thanks 4 the invite. dah join tau . hehe
http://jaasayam.blogspot.com/2011/07/limited-edition-contest-10-senyuman.html

~bUih-bUih ciNta~ said...

finally ada masa juga join.hee~

http://justrunawayfromyou.blogspot.com/2011/07/limited-edition-contest-10-senyuman.html

Photophobia eyraa ! said...

senyuman eyraa tk seksii tauu ^^

eyraa JOINNN !
excitedd ><

http://photophobiaeyraa.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html

Ayka Azmi ღ said...

join (:
http://nurul-nurika.blogspot.com/2011/07/limited-edition-contest-10-senyuman.html

d_LA said...

thanx jemput tp kite malulah nk join..bg can kat org lain la..gud luck sume yg join^^

Khairil said...

singgah sini...

--hunny-- said...

hunny join..=)

http://sayunksayesaje.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10senyuman-anda-paling.html

and DONE!!..=)

Cik Eka said...

akhirnyaaaaaaaaaaaa

eka join,muehehe

http://ekahafizy.blogspot.com/2011/07/contestsenyuman-paling-seksi.html

Waniwisy said...

Assalamualaikum semua!

Saya join jugak!

http://waniwisy.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html

tiera said...

Assalammualaikum.....
Saya nak join...
ini entry sy yer...

http://storywithrara.blogspot.com/2011/07/limited-edition-contest-10-senyuman_19.html

anis aten said...

http://thegirlwhothinktoomuch.blogspot.com/

masz amysya said...

da join..

http://maszamysya.blogspot.com/2011/07/limited-edition-contest-10-senyuman.html

nur aziah said...
This comment has been removed by the author.
nur aziah said...

http://coretanhatiku90.blogspot.com/2011/07/limited-edition-contest-10-senyuman.html

ok x???
jgn reject ye

NaNaKyu said...

sy dh join!;ppp

http://nanakyu.blogspot.com/2011/07/limited-edition-contest-10-senyuman.html

thnx~

luqman zakaria said...

huhu :P tak berani nak masok..:P