Selamat Berkunjung Kawan-Kawan....

Papan Tulis

Saturday, 16 July 2011

Aktiviti 1.0....Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Memandangkan hari minggu...sangatlah boring tak tau buat apa so decide tgk citer Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2.. 

 Yeah Part 1 da tgk...


 Debaran tunggu Part 2



Apa lagi pergi kat GSC ONLINE TICKETING 
book tiket nak tgk hari ni hehehe....

YESS nasib baik ada tempat lagi selalu citer2 panas ni macam pisang goreng lakunya....xmau duk seat depan sakit tengkuk nak jenguk ke atas.....by the way,sistem GSC ni mmg selalu hang kalau hujung minggu atau bila keluar citer baru so bersabar jelah yea....

KORANG BUAT APA HARI NI...??? 

Hope semua enjoy your Sunday k....



Cepat2 book nanti orang lain amek tempat best.....



 TADAAA!! dapat juga tengok hari ni...seronoknyaaa....



 Tapi sedihnya after this...Harry Potter da xde da huk2x...apapun citer ni memang menjadi fenomena buat peminat episod terdahulu....




P/S Tengah tunggu bilalah Malaysia dapat buat filem macam ni...coming soon....!!!
 

1 Pencetus Idea:

~bUih-bUih ciNta~ said...

happy watching,! rini tak uat pe, proses download mendownload jee..hee~