Selamat Berkunjung Kawan-Kawan....

Papan Tulis

Sunday, 7 August 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI

 
 
 
 
Sebenarnya tujuan asal menubuhkan Blog Dunia Dalam Jaket ini adalah bagi mengeratkan hubungan antara bloggers baru mahupun lama...kira macam perkongsian pengalaman dan cerita-cerita best antara kita

Sebenarnya Blog ni ditubuhkan pada June 2011 tapi mulai aktif berblogging pada Ogos kerana waktu  tu baru saje tau serba sedikit handle bab blog ni...kira baru sebulan sahaja bergiat aktif masih seumur jagung muda lagi kata orang hehe sebenarnya dapat tau Blog Ben Ashaari daripada kawan-kawan...diorang mengatakan Abg Ben nyer blog fun dan always ada segmen yang best2...



After This nak round2 blog yang bakal saya terjah dan link dorang akan saya letak dalam entri ni dan sama2 mempromosikan blog mereka...meh pakat join sume best bro.....=)

12 Pencetus Idea:

Alya Esprézzo said...

hey heyy..alya terjah blog nie!! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Mish Apple said...

singgah sini .

http://beehac.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

NUR said...

terjah sini.. foloow sekali

haslinda said...

haloo... linda dtg singgah sini dr segmen abg ben... :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Muhamad Zaki khairul said...

singgah dari segmen abg ben. jom tukar-tukar. :)

http://bonekeys.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Ninie Dora said...

salam ramadhan
jemput yaa tuan rumah :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak..

jemput ke blog saya..

SEGMEN BEN ASHAARI : "BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI ..."

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

hey :)

jemput tengok review blog anda.

http://cikpenyek.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Zul Fattah said...

terjah sini jugak.. haha
nice blog..done follow u

http://zulfattah.blogspot.com

ceriteraliyana said...

tinkerbell terbang2 sini.

yana dah komen bl0g neh. jom tengok! ^^,

intan said...

singgah dr segmen BA
http://qisatulhayati.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Amalina said...

Salam. Hello there. Lina datang ni. Nak tengok apa komen Lina kat blog awak?

SEE MY COMMENT ABOUT YOUR BLOG