Selamat Berkunjung Kawan-Kawan....

Papan Tulis

Thursday, 7 July 2011

Biar BetuL cik Nuffnang!!? walaupun baru start tiga hari............

-Macam tak percaya je?..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-Betul ke cik nuffnang ni..?
-
-
-
-
-
-
-Ok sini nak tunjuk...














"Tapi masih O...? Logikkan wahai kawanku....hehehe KEJAYAAN takkan datang sekelip mata, so kebanyakan daripada kita lebih mementingkan sesuatu ganjaran daripada  apa yang perlu ada dari setiap input kualiti sesuatu blog yang kita hasilkan...ikhlas dalam berblogging insya allah ianya akan berpihak kepada anda...even saya newbie dalam dunia blogging ini, ianya menjadi cabaran baru saya terus menghasilkan sesuatu yang bakal menarik perhatian ramai...so dengan tunjuk ajar dari otai bloggers semua diharapkan saya dapat melonjak ke LEVEL yang lebih baik...tunggu...=).."

10 Pencetus Idea:

Nur Syafiqah Md Takiyudin said...

It's okay. Sy pun dulu lmbat jugak baru start dapat earning. Tu pun naik brape sen je. Takpe, asalkan niat nak blogging tu betul. :)

QaRr JaliL said...

ala..mule2 mmg la..lme2 bnyk la 2..:D

perkara pelik yang berlaku dalam blog.........

Che Sayzzuwan said...

hehe betul 2 usaha tangga kejayaan =)

Zik said...

wahhh dah cash out ker tuh... tahniah ler... :-)

Che Sayzzuwan said...

u all lagi otai...so nanti share with me bg tips untuk i improve lg hehe k...

deqlis said...

usaha lif kejayaan!!

Cik Eka said...

takpe usaha lagi

Myra Jay said...

Selamat berusaha.. takpe pelan2 kumpul $$$..
MJ lepas sebulan baru nmpak hasil sikit..

Oh ya, psl status ordinary, cuba antaq tiket kat nuffnang tanya kenapa.

EmpayarUtama said...

Hehe aku suka entri ni. Aku dulu tigablas hari kosong camni. Cupcup.com @ yes.my lg meriah. Takpe aku derma nuff kat sidebar tu...

~bUih-bUih ciNta~ said...

haha..same goes to me:) baru buat still RM 0..kiki:)