Selamat Berkunjung Kawan-Kawan....

Papan Tulis

Sunday, 10 July 2011

Singgah blog aku sat , bleh ?




Salam Malaysia.....

Jom singgah saya punya blog...Dunia Dalam Jaket...Blog ni kira tempat saya berkongsi rasa dan pengalaman baru bersama bloggers di Malaysia mahupun seluruh dunia...=) mahu jadi orang sangat peramah...so jom jalan2 ke blog ni...saya ada juga mengadakan contest yang hadiahnya sangat besh!rugi korang klu x join...JOM..( Abg Ben nak join pon bleh hehe)

Buat Abg Ben Ashaari..selamat berkenalan, Nama saya Che Sayzzuwan...Thnx coz sudi melawat page yang still berpucuk hijau ni...hope abg Ben support page ni ea wokey...!! hehe

Harap bloggers yang lain pon jangan malu2 melawat page ni k....ianya sempoi saja yang penting kita dapat jd fwens yang SEMPOI...!=)

JOM siapa yang berminat join nak MOh Ler Kita ke http://www.benashaari.com/2011/07/jom-bloggers-kita-berkenalan.html

TQ 


18 Pencetus Idea:

ninie_azriena said...

ninie dtg singgah sini hjg minggu..
salam perkenalan ye :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

zuhaida said...

singgah sini :)

gadis melayu said...

singgah sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

Singgah blog aku sat , bleh ?

jom join
31-7 Birthday Giveaway

sukasuki said...

hohoho.sukasuki dah datang. jumpa tuan rumah. tuan rumah ada tak ni?

Che Sayzzuwan said...

hai ni ada ni hehe...

Che Sayzzuwan said...

hai ni ada ni hehe...

wawa zulkafli said...

singgah dr blog abg Ben..hehe...kenal2 meh...jom3..hehe..

http://wawazulkafli.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

muz said...

http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

muz said...

http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

ainondreamergirl♥ said...

holla.

http://ainonsurvivor.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

haslinda said...

salam...
linda datang singgah sini...

jemput datang blog linda pulak :)
http://cthaslinda.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

Che Sayzzuwan said...

Bye the Way...thnx kwn2...jom memeriahkan lai page ni..join my contest...special gift for u all hehe..

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak "Singgah Blog Korang Sat... Boleh tak????

Salam perkenalan...


Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

Nice Header...

-Adios-

Cik Bell said...

haaaaaaaaaaaa!!semput!!
sampai pun gak kat blOg nie~
hehe
salam perkenalan n fOllow ;)

Meck said...

hi selamat berkenalan!

http://meckomecka.blogspot.com

Lulu Caldina said...

yer, lulu singgah sini... Hai awak.. :)

Che Sayzzuwan said...

Hai sume...=)

osHin said...

oshin datang nak berkenalan :)

maaf lambat datang singgah sini...

http://gurlgemini.blogspot.com