Selamat Berkunjung Kawan-Kawan....

Papan Tulis

Sunday, 17 July 2011

VIDEO 1.0 : What happens if you wear MU jersey at Liverpool Asia Tour 2011 @ Malaysia - 14 July 2011

 Peristiwa yang berlaku sewaktu training day untuk pasukan LIVERPOOL sewaktu di Stadium Bukit Jalil tempoh hari... Urm aduh malunya if aku adalah brader yang telah disuruh salin baju itu kerana adalah memalukan dan  ianya akan menyebabkan anda menjadi PUBLIC FIGURE dan POPULAR SEKELIP MATA hehehe....brader tu macam xtau itu adalah perlawanan melibatkan Liverpool...memang xwajarlah jika dia menyarung jesi dari pasukan yang lain...bayangkan berapa jumlah fans Liverpool kat situ....hehehe....

HEHEHE

Adakah brader ni saje2 je nak tunjuk kehebatan dia kat sana hehe...sori abang...kalau kita Die Hard fan sekalipun, kita takkan wat mcm tu...kena respek each others...huhu... at least dalam match yang betul2 melibatkan pasukan yang kita sokong....

          KESIANN......

Brader tu maybe tak sanggup melukakan hati peminat tegar MAN U yang lain dengan tidak menukarkan jersinya dengan memakai jersi Liverpool...tapi maybe satu dunia akan menyaksikan beliau di Youtube...
bagi saya, ianya tak salah cuma ianya tidak sesuai dengan suasana...hehe..tapi ramai juga ea rakyat Malaysia tak pakai jersi Malaysia...npe ea...??SUPPORT OUR TEAM k....dorang da bersungguh-sungguh dalam mengejar kejayaan kita sebagai peminat harus menjadi tunjang di belakang pasukan kita sendiri...BETUL??

Jom saksikan Video tersebut...sekadar usik2 petang sahaja....=)


P/S APA APA PUN MALAYSIA TETAP DIHATI...PEACE

3 Pencetus Idea:

--hunny-- said...

apa lah..yang dia pakai baju pasukan lain tu kenapa.pakai baju pasukan malaysia an senang.lagi pun awak tu kan malaysian..

Che Sayzzuwan said...

hehe

fahmie firas said...

menarik entry ni :)
best dapat follow blog ni :)
kalau free singgah la ke blog saya, bg comment and nasihat.
http://fahmiefiras.blogspot.com/