Selamat Berkunjung Kawan-Kawan....

Papan Tulis

Sunday, 17 July 2011

NASIHAT UNTUK MENJADI BLOGGER YANG BERJAYA....

Bagi kepada anda yang telah lama berblogging atau sama ada yang baru, sila kongsikan segala pengalaman dan tips yang berguna disini...at least dapat memberikan panduan yang betul kususnya bagi bloggers yang baru...sharing is caring kan...??nak wat entri pon bley jugak...=)...maybe bley jadikan satu aktiviti kita malam ni...mcm discussion board lak hehe... 

TITLE : NASIHAT UNTUK BLOGGER BARU

 MASUKKAN



Then tulis apa-apa yang berkaitan tentang tips atau pengalaman anda selama beberblogging..jom wat secara simple da berguna..Linkkan ke entri ini ok...=).....

JUST SHARING UR experiences...SAJE.... Xsusahkan??hehe tata...

2 Pencetus Idea:

POP said...

heheh..cm mna join nie..? bg jwpan kat komen nie kew..? atau wat entri d blog and kongsi kat c nie..? ehheh

Che Sayzzuwan said...

Klau buat entri lg cun hehe